Service

Onderhoud aan beveiligingsinstallaties

Beveiligingsinstallaties zijn gemaakt om jarenlang probleemloos te functioneren. Om te zorgen dat de installaties inderdaad probleemloos functioneren is onderhoud belangrijk. Tijdens het onderhoud wordt de installatie uitgebreid gecontroleerd, doorgemeten en getest en laten wij de installatie in top conditie bij u achter.

Een storing in de beveiligingsinstallatie kan grote gevolgen hebben de inbraakinstallatie kan niet meer ingeschakeld worden. Precies op het moment dat u na een drukke dag naar huis wilt of juist van huis wilt. Totaal Veilig is 24 uur per dag bereikbaar en kan door snel acteren snel actie ondernemen. Vaak is een storing telefonisch op te losssen maar indien noodzakelijk zullen we snel ter plaatse zijn om de storing te verhelpen en service te leveren. Op deze manier kunt u snel weer verder en is het pand veilig.

Brandmeldinstallatie

Wellicht is een brandmeldinstallatie de belangrijkste installatie in uw object. Een inbraak is natuurlijk zeer vervelend maar een brand kan veel grotere gevolgen hebben.

Indien u een brandmeldinstallatie in het object heeft is het uitvoeren van de maandelijkse OP taken een verplichting. Elke maand dienen er testen uitgevoerd te worden om zeker te zijn dat de brandmeldinstallatie functioneert. Deze OP taken voeren wij graag voor u uit. Wij zijn in het bezit van het diploma beheerder brandmeldinstallatie en hebben alle benodigde ervaring om deze werkzaamheden naar behoren uit te voeren. Jaarlijks dient ook de eventuele noodverlichtingsinstallatie te worden onderhouden. Dit onderhoud zorgt ervoor dat eventuele defecten verholpen worden en dat de accu’s zorgen dat de noodverlichting minimaal 60 minuten blijft branden na het uitvallen van de stroomvoorziening. Een veilige weg naar buiten in geval van nood.

Neem contact met mij op

Werkgebieden

Totaal Veilig is een landelijk beveiligingsbedrijf in Zwaag, Gemeente Hoorn. Bekijk hier een aantal referenties of bel ons direct op: 0229-844142

Volg ons!

Over ons

Wij zorgen voor veiligheid van woningen, bedrijven en andere objecten. Door elektronische en bouwkundige beveiliging in te bouwen en te onderhouden. Daarnaast houden wij ons bezig met ontruimingsplannen en plattegronden en leveren wij verschillende blusmiddelen en noodverlichting. Wij zijn een van de gecertificeerde beveiligingsbedrijven. Totaal Veilig is een VEB erkend installatiebedrijf.

Onze klanten