Referenties

Totaal-Veilig heeft veel uiteenlopende projecten voor opdrachtgevers gedaan. Wij zorgen altijd voor een goede nazorg en houden regelmatig contact met onze klanten. Hieronder leest u enkele referenties van onze klanten.

foto-westerkaap

Foto: Moos Bulder

In Tim ter Koele en zijn team hebben wij een prima partner gevonden op het gebied van beveiliging en toegangstechniek.

Wij zijn  goed en deskundig geadviseerd bij de aanschaf van camera’s voor ons complex van 200 woningen. Ook met betrekking tot de locaties waar de camera’s zijn geplaatst hebben zij goed met ons meegedacht .

Eind 2015 heeft Totaal Veilig  de opdracht gekregen voor het vervangen van de intercominstallatie.

Er zijn nieuwe panelen geplaatst bij de verschillende entrees en alle woningen zijn voorzien van een nieuwe monitor/deuropener. De installatie die door Totaal Veilig in samenspraak met de VvE goed was voorbereid is dan ook, in een periode van twee weken,  naar alle tevredenheid  verlopen.

Ook bij klachten en/of storingen neemt Totaal Veilig snel actie.

– Bestuur VvE Westerkaap1 -Amsterdam

In ons nieuwe huis zit een alarmsysteem van Totaal Veilig. Voor ons eerste kennismaking met alarmsystemen. In het begin veel vragen. Uitstekend geholpen door Tim. Niets meer dan lof! Uitstekende kennis van zaken en dag & nacht bereikbaar. Kortom: een echte aanrader!.

– Robert Reinsma

Beveiliging De Bary

De Bary is een bedrijvenverzamelgebouw met monumentale werkruimte in het centrum van Amsterdam. Het bestaat uit zes onlangs gerenoveerde grachtenpanden aan de Herengracht in de Gouden Bocht – tussen Leidsestraat en Spiegelstraat. Totaal Veilig heeft de beveiligingsinstallatie, toegangsbeveiliging en intercom geheel flexibel en op maat gemaakt.

Beveiligingsproject Totaal Veilig

Neem contact met mij op

Werkgebieden

Totaal Veilig is een landelijk beveiligingsbedrijf in Zwaag, Gemeente Hoorn. Bekijk hier een aantal referenties of bel ons direct op: 0229-844142

Volg ons!

Over ons

Wij zorgen voor veiligheid van woningen, bedrijven en andere objecten. Door elektronische en bouwkundige beveiliging in te bouwen en te onderhouden. Daarnaast houden wij ons bezig met ontruimingsplannen en plattegronden en leveren wij verschillende blusmiddelen en noodverlichting. Wij zijn een van de gecertificeerde beveiligingsbedrijven. Totaal Veilig is een VEB erkend installatiebedrijf.

Onze klanten