Op zoek naar teamleden!

Dit jaar bestaat Totaal Veilig 10 jaar. Toen ons bedrijf in 2010 het levenslicht zag waren we al blij met een klein klusje. Inmiddels zijn we in 10 jaar uitgegroeid tot een mooie onderneming met mooie opdrachtgevers en een leuk team van medewerkers. Een groei waar we absoluut trots op mogen zijn.

Maar ons team is te klein aan het worden of de opdrachten worden steeds groter, anders gezegd we zijn op zoek naar jou!

Wie ben jij?

Jij bent een vlotte dame of heer die een elektrotechnische achtergrond heeft en niet bang is om te werken. Verder vragen we eigenlijk alleen of je in ons team past, en of je bereid bent de kneepjes van het vak te leren. Scholing gebeurt bij ons grotendeels intern want dan leer je het vak het beste. Om te voldoen aan de regelgeving zijn VCA en monteur beveiligingsinstallaties verplicht maar geen nood, ook dat regelen we samen.

 

Wat regelen we nog meer voor je?

Natuurlijk regelen we niet alleen vakkennis of een diploma maar ook een leuke plek in ons team met zoals wij zeggen allemaal toppers van collega’s . Uiteraard bieden we je een goed salaris en als je er klaar voor bent een goed gevulde bedrijfsauto waarmee je bijdraagt aan de veiligheid van onze klanten.

 

Heb je interesse of weet je iemand die ons team wil versterken, dan horen we dat heel graag! Stuur een mail naar mail@totaal-veilig.nl, bel ons op 0229-844142 of stuur een berichtje via onze website.

Werkgebieden

Totaal Veilig is een landelijk beveiligingsbedrijf in Zwaag, Gemeente Hoorn. Bekijk hier een aantal referenties of bel ons direct op: 0229-844142

Volg ons!

Over ons

Wij zorgen voor veiligheid van woningen, bedrijven en andere objecten. Door elektronische en bouwkundige beveiliging in te bouwen en te onderhouden. Daarnaast houden wij ons bezig met ontruimingsplannen en plattegronden en leveren wij verschillende blusmiddelen en noodverlichting. Wij zijn een van de gecertificeerde beveiligingsbedrijven. Totaal Veilig is een VEB erkend installatiebedrijf.

Onze klanten