Over ons

Aangenaam, Wij zijn Totaal Veilig een jong en ambitieus bedrijf maar met vele jaren ervaring. Achter Totaal Veilig staan Natascha en Tim ter Koele, beiden al vele jaren actief in de beveiligingsbranche.

bedrijfswagen Totaal Veilig

Tim is al vanaf jonge leeftijd bezig met elektronica en is bij toeval 20 jaar geleden in de beveiligingstechniek terecht gekomen en heeft die branche nooit meer verlaten. Na vele jaren bij diverse installateurs gewerkt te hebben was het eind 2010 tijd om zelfstandiger aan de slag te gaan. De eerste jaren nog naast het dienstverband als Tekenservice Hoorn een advies- en tekenbureau voor de beveiligingstechniek. Vanwege de vele vraag naar installatiewerkzaamheden zijn wij nu Totaal Veilig.

Natascha heeft vele jaren ervaring in objectbeveiliging en receptiediensten ze heeft gewerkt bij een aantal van Nederlands grootste beveiligingsbedrijven. Natascha verzorgt de ontruimingsplannen en ontruimingsplattegronden.

PrintTotaal Veilig is VEB erkend beveiligingsbedrijf. Om deze erkenning in stand te houden dienen wij te werken conform de geldende regels en normen. Of wij het goed doen wordt elk jaar gecontroleerd. Voor u als klant een veilig idee

Neem contact met mij op

Werkgebieden

Totaal Veilig is een landelijk beveiligingsbedrijf in Zwaag, Gemeente Hoorn. Bekijk hier een aantal referenties of bel ons direct op: 0229-844142

Volg ons!

Over ons

Wij zorgen voor veiligheid van woningen, bedrijven en andere objecten. Door elektronische en bouwkundige beveiliging in te bouwen en te onderhouden. Daarnaast houden wij ons bezig met ontruimingsplannen en plattegronden en leveren wij verschillende blusmiddelen en noodverlichting. Wij zijn een van de gecertificeerde beveiligingsbedrijven. Totaal Veilig is een VEB erkend installatiebedrijf.

Onze klanten