Beveiliging

Een inbraak heeft vaak grote gevolgen, voor u als particulier het gevoel dat er vreemde personen in huis zijn geweest en vaak de diefstal van onvervangbare goederen.

Bedrijven hebben vaak te maken met de vervolgschade na een inbraak. Uw voorraad welke ontvreemd is en waardoor u uw klanten niets meer kunt leveren. Of schade aan uw bedrijfspand aangericht door een inbraak waardoor uw machines of computers niet meer werken?

Door een risico-analyse van uw object te maken kunnen wij precies bepalen wat noodzakelijk is om uw object veiliger te maken. Bouwkundige beveiliging vertraagt, elektronische beveiliging detecteert, registreert en alarmeert.

Beveiligingsinstallaties

Indien u veel waardevolle goederen in het object heeft kan het zijn dat uw verzekeringsmaatschappij een inbraakinstallatie eist. Als VEB erkend bedrijf kunnen wij de juiste oplossing bieden. Door het maken van een beveiligingsplan kunnen wij de juiste maatregelen aanbieden geheel aangepast aan uw situatie.

 

foto2Naast inbraakinstallaties en alarmsystemen leveren en installeren wij ook andere systemen. Bijvoorbeeld intercominstallaties. Wij gebruiken hiervoor de meest moderne technieken maar kunnen het intercompaneel bij de buitendeur precies naar uw wensen maken. In eigen beheer ontwerpen en fabriceren wij op maat gemaakte intercompanelen uit vele verschillende materialen. Hierdoor word het intercompaneel geen ontsierend onderdeel maar past precies bij de stijl van uw pand.

Neem contact met mij op

Werkgebieden

Totaal Veilig is een landelijk beveiligingsbedrijf in Zwaag, Gemeente Hoorn. Bekijk hier een aantal referenties of bel ons direct op: 0229-844142

Volg ons!

Over ons

Wij zorgen voor veiligheid van woningen, bedrijven en andere objecten. Door elektronische en bouwkundige beveiliging in te bouwen en te onderhouden. Daarnaast houden wij ons bezig met ontruimingsplannen en plattegronden en leveren wij verschillende blusmiddelen en noodverlichting. Wij zijn een van de gecertificeerde beveiligingsbedrijven. Totaal Veilig is een VEB erkend installatiebedrijf.

Onze klanten